Herhalingscursus

 

Informatie

Na het behalen van het diploma Eerste Hulpverlener is het belangrijk om uw vaardigheden op peil te houden. Uw diploma is maar twee jaar geldig. De vereniging biedt u de mogelijkheid om tijdens de herhalingslessen uw kennis en vaardigheden (competenties) te vergaren om voor een diplomaverlenging in aanmerking te komen. Wij organiseren elk najaar circa vierentwintig herhalingslessen, verdeeld over vier groepen gediplomeerde Eerste Hulpverleners. Mocht u in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma en het u leuk lijkt om in een leerzame omgeving uw vaardigheden op peil te houden, dan bent u van harte welkom bij onze vereniging. U kunt hiervoor contact opnemen met onze secretaris, Yvonne Hofman.

Mocht u ervoor kiezen om niet jaarlijks herhalingslessen te willen volgen, dan kunt u ook één keer in de twee jaar een competentietoets afleggen. Realiseer u dan wel dat de mogelijkheid bestaat, indien u niet voldoet aan de door het Oranje Kruis gestelde richtlijnen, uw diploma niet voor verlenging in aanmerking komt. U kunt hiertoe een verzoek indienen bij de secretaris, Yvonne Hofman.

Data

22 november Oefenavond in de Stuwe (groep 3 en 4)

26 november groep 3

29 november groep 4

3 december   groep 3

6 december   groep 4

10 december groep 3

13 december groep 4

10 januari Slotavond in de Hema, onderwerp 1-1-2

Om te grote en/of te kleine groepen te voorkomen kan men niet zomaar van groep wisselen. Voor afmelding en eventueel wisselen van groep dient u contact op te nemen met Trea Gols. Aanvang van alle lessen is om 19:30 uur. 

Radar

Agenda EHBO Winschoten