Aanvragen evenementen hulpverlening

Bij vele evenementen in de gemeente Oldambt is de aanwezigheid van gediplomeerde Eerste Hulpverleners (voorheen EHBO'ers) wenselijk. De KNV EHBO afdeling Winschoten kan u hierbij, tegen geringe vergoeding, van dienst zijn.Natuurlijk willen wij met onze hulpverleners graag ondersteuning bieden bij uw evenement!

De vereniging zorgt dan zelf voor verbandmiddelen en andere materialen zoals AED, brancard, aansprakelijkheidsverzekering, enz. Ook beschikken wij over portofoons. Onze hulpverleners zijn duidelijk herkenbaar aan hun T-shirts en/of jassen voorzien van EHBO-opdruk.

U, als evenementhouder, hoeft alleen maar te zorgen voor:

  • Een goed verlichte ruimte waar de hulpverleners de eventuele slachtoffers kunnen verzorgen zodat hun privacy is gewaarborgd;
  • Verzorging van de hulpverleners bijv. koffie/thee en lunch/maaltijd, afhankelijk van het tijdstip van het evenement.

Voor meer informatie over de hulpverlening en voor het aanvragen van hulpverleners kunt u, minimaal 4 weken voor aanvang van het evenement, contact opnemen met Christel Mensink, onze coördinator hulpverlening. Om de aanvraag goed te kunnen verwerken en zorg te dragen voor voldoende hulpverleners vragen wij u contact op te nemen via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.